Vårkonsert 7. april 2019

Oh My Soul, Awake!

Velkommen til en vårlig konsert med kammerkoret Con Spirito!

7. april 2019 kl 19:30 i Forstanderskapssalen på Sentralen (Øvre Slotts gate 3).

Etter en lang og mørk vinter har våren endelig begynt å melde sin ankomst, og kammerkoret Con Spirito med dirigent Ida Cecilie Holm inviterer til en times konsert hvor vi feirer lyset, våren og musikken
. Det blir både romantisk og nyere repertoar på programmet, med klassiske perler av bl.a

(about halfto facilitate the patient’s and partner’s (if available) sildenafil side effects.

. Parry, Britten, Tavener, Pärt, Rautavaara og Saint-Saëns.

John Tavener og Emil Råberg tolker poeten William Blake i hvert sitt dikt fra samlingene Songs of Innocence og Songs of Experience. Med skrekkblandet fryd skildres tigerens dødelige perfeksjon i Råbergs intense tonesetting av diktet. The Lamb er et av John Taveners aller mest kjente og kjære korstykker, og Blakes barnlige blikk gjenspeiles i Taveners enkle og utrolig vakre komposisjon.

I Benjamin Brittens Hymn to St Cecilia (1942) tas vi med inn i en hage hvor musikkens skytshelgen, St Cecilia, sitter og synger ut mot havet. Hennes renhet og vakre sangstemme får havet til å bruse som et orgel, og fortryller kjærlighetsgudinnen Afrodite, får englene til å komme ned til jorden, og lindrer syndernes smerte i helvetes avgrunn.

Inngang: Voksen kr 200, student kr 100
Gratis inngang for barn under 13 år.

Billetter kan kjøpes på forhånd med Vipps (søk på #11469), i døra, eller ved å ta kontakt med en av sangerne i koret. NB! Begrenset antall plasser.

Klikk for større bilde