Jubileumskonsert


Jubileumskonsert

45 års jubileumskonsert med Con Spirito

Kammerkoret Con Spirito feirer 45 år, og inviterer til festkonsert i Majorstuen kirke. Hovedverket på konserten er Francis Poulencs bejublede Gloria for sopransolist, kor og klaver. Verket ble egentlig skrevet for orkester, men vi har heller med oss en fremragende pianist ved tangentene på denne konserten.

Gloria er et av Poulencs mest berømte verk, men framføres ikke særlig ofte. Musikken beveger seg fra det jublende og feststemte med fanfarer og fryd til mørk og melankolsk mystikk, og både solist, kor og pianist får flust å bryne seg på med tanke på teknisk utfordrende passasjer og komponistens harmoniske krumspring.

Vi er så heldige å ha med oss sopransolist Caroline Wettergreen og pianist Ivar Anton Waagaard på denne framføringen. I tillegg til Poulencs Gloria vil koret fremføre flere andre stykker av bl.a. Mendelssohn, Rautavaara, Kverno og desPrez. Det er feiring, fred og frihet som er gjennomgående tema for denne kvelden, og vi hedrer kormusikken og korsangen som betyr så mye for oss.

Ida Cecilie Holm, dirigent

Majorstuen kirke søndag 15. oktober 2017 kl 18:00
Voksen/student: kr 200 / 150

Billetter kan kjøpes gjennom korets medlemmer, eller i døren på konsertdagen (kontant/Vipps).

Gratis inngang for barn under 13 år.

Velkommen!