Julekonsert

Julekonsert

Julekonsert med Con Spirito

Vi trekker linjene bakover i tid til renessansens komponister og deres musikalske tolkninger av julens budskap. Palestrina og DesPrez maler et fargerikt og mangefasettert bilde av historien om Jesu fødsel, og vi setter de gamle mesterne i perspektiv med klassiske komponisters tolkninger fra vår samtid. Briten Alexander L’Estranges Lute-book lullaby har tydelige impulser fra komponistens bakgrunn som jazzmusiker, og danske Niels LaCour gir den gregorianske hymnen Hodie Christus natus est en moderne harmonisk drakt. Publikum vil også få høre noen av de mer kjente og kjære julesangene på denne konserten, i lekre arrangementer av Frank Havrøy, Bjørn Andor Drage og Terje Kvam.

Vi er svært glade over å kunne samarbeide med organist Marcus André Berg på årets julekonsert, som i tillegg til å musisere sammen med koret vil framføre to egne orgelstykker. Tross sin unge alder er han allerede godt etablert i det norske musikkmiljøet, og har oppnådd stor anerkjennelse for sine prestasjoner.

Koret holder to konserter, begge i Gamle Aker kirke onsdag 13. desember:
Kl. 18.00
Kl. 20.00

Ida Cecilie Holm, dirigent

Billetter kan kjøpes i døren, kontant eller med Vipps. Inngang: kr 250,- Gratis inngang for barn under 13 år.

For billetter til redusert pris kan du ta kontakt med våre medlemmer, eller sende en e-post til billett (at) conspirito.no.

Gratis inngang for barn under 13 år. Velkommen!