Sommerkonsert 17. juni 2020: «Vårsøg»

Hurra! Endelig fikk vi komme ut og synge igjen!
Kammerkoret Con Spirito inviterte til sommerkonsert med nordisk folkemusikk og nasjonalromantikk i fokus, og det var med stor glede at vi fikk til et samarbeide med en av landets fremste folkemusikere til denne konserten.

Rasmus Kjorstad, fele
Ida Cecilie Holm, dirigent

Kampen kirke, onsdag 17. juni 2020 kl 19:30
Billetter: kr 200

Konserten ble støttet av Oslo kommune og Aktivitetsmidler for kor.

Rasmus Kjorstad er folkemusikar frå Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Etter oppveksten i det rike musikkmiljøet heime i Gudbrandsdalen, flytta han til Oslo og tok ein bachelorgrad i folkemusikk ved Norges musikkhøgskole. Han har dei siste åra vore med på mellom anna fleire plateutgjevingar, tingingsverk, kunstutstillingar og teater. I banda Brørne Kjorstad, Morgonrode, Vassvik og Reolô har han gjeve ut kritikerroste plater og saman med bandet Morgonrode vann han i år Spellemannprisen i kategorien Folkemusikk og tradisjonsmusikk.

Klikk for større bilde