Sommerkonsert 17. juni 2020: «Vårsøg»

Hurra! Endelig får vi komme ut og synge igjen!
Kammerkoret Con Spirito inviterer til sommerkonsert med nordisk folkemusikk og nasjonalromantikk i fokus, og det er med stor glede at vi har fått til et samarbeide med en av landets fremste folkemusikere til denne konserten.

Rasmus Kjorstad, fele
Ida Cecilie Holm, dirigent

Kampen kirke, onsdag 17. juni 2020 kl 19:30
Billetter: kr 200

Konserten er støttet av Oslo kommune og Aktivitetsmidler for kor.

Rasmus Kjorstad er folkemusikar frå Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Etter oppveksten i det rike musikkmiljøet heime i Gudbrandsdalen, flytta han til Oslo og tok ein bachelorgrad i folkemusikk ved Norges musikkhøgskole. Han har dei siste åra vore med på mellom anna fleire plateutgjevingar, tingingsverk, kunstutstillingar og teater. I banda Brørne Kjorstad, Morgonrode, Vassvik og Reolô har han gjeve ut kritikerroste plater og saman med bandet Morgonrode vann han i år Spellemannprisen i kategorien Folkemusikk og tradisjonsmusikk.

NB! Etter gjeldende regler kan vi inntil videre bare ta inn 50 publikummere, men det er antydet at antallet skal økes fra 15. juni. Vi forventer derfor at vi kan slippe inn flere enn 50, antallet blir antakelig ca 125, grunnet avstandsreglene og fysiske forhold i kirken. Billetter selges etter «Først til mølla» prinsippet, og kan kjøpes gjennom korets medlemmer eller her: Bestill billett. Viktig: Oppgi telefonnummer ved bestillingen. Hvis du bestiller flere enn én billett, oppgi hvor mange som tilhører samme husstand og kan sitte sammen, eventuelt i flere grupper. Usolgte billetter selges i døren på konsertdagen (kontant/Vipps) inntil maks antall.

Velkommen!

Klikk for større bilde