Adventskonsert!

Kammerkoret Con Spirito med dirigent Ida Cecilie Holm gleder oss over endelig å kunne invitere til stemningsfulle adventskonserter igjen, denne gangen i flotte Fagerborg kirke, og ønsker å gi trofaste og nye publikummere et pusterom i en travel førjulstid.

På repertoaret står klassiske perler av bl.a. Tomas Luis de Victoria, Felix Mendelssohn, James MacMillan, Alexander L’Estrange og John Rutter. Publikum vil også få høre mer tradisjonelle, kjente og kjære julesanger på denne konserten, i arrangementer av bl.a. Margrethe Ek, Gustaf Nordqvist og Terje Kvam.

Søndag 5. desember 2021 kl 18:00 og kl 20:00

Billettpriser:
Ordinær: kr 250
Student: kr 150
Barn under 13 år: Gratis

Billetter kan forhåndskjøpes på Vipps #11469 (Con Spirito). NB! Husk å skrive tidspunkt (18.00 eller 20.00) i melding når du kjøper billett. Vipps bekreftelse vises ved inngangen. Billetter kan også kjøpes i døra med kontanter, kort eller Vipps.

Unn deg en rolig og stemningsfull stund i førjulstiden, velkommen!

Klikk for større bilde