50 års Jubileumskonsert

Kammerkoret Con Spirito inviterer til 50 års jubileumskonsert lørdag 22. oktober 2022.

Con Spirito ble startet i 1972 av Helge Birkeland, så i år feirer vi 50-årsjubileum. Samtidig feirer vi 10 år med vår nåværende dirigent Ida Cecilie Holm. Det er også 50 år siden homofili ble avkriminalisert i Norge, og konserten vår er en hyllest til kjærligheten – mellom mennesker, til musikken, naturen, byen vår, og til livet selv.

I anledning jubileet har koret bestilt et nyskrevet verk av komponist Marcus Paus som vil bli urfremført på konserten. Verket består av fem korte satser for kor a cappella, og har tekster av Cornelius Jakhelln. Verket heter “Inne i en ring” og er skildringer av Gustav Vigelands skulpturer i Frognerparken. I tillegg til Paus’ spennende verk, vil koret fremføre musikk av bl.a. Bernhard Lewkovitch, Benjamin Britten og Johann Sebastian Bach.

Med oss på konserten har vi pianist Ivar Anton Waagaard. Han vil medvirke på stykker av Brahms og Bach sammen med koret, i tillegg til å fremføre to solostykker.

Medvirkende:
Kammerkoret Con Spirito
Ida Cecilie Holm, dirigent
Ivar Anton Waagaard, klaver

Festsalen OsloMet, lørdag 22. oktober kl 18:00
Adresse: Pilestredet 52

Billetter:
Ordinær kr 250
Student kr 125
Barn under 13 år: Gratis
Ledsager med ledsagerbevis: Gratis

Kjøp billetter HER.

Konserten er støttet av Oslo kommune og Aktivitetsmidler for kor.

Velkommen!

Konsertplakat