Adventskonserter 11. desember 2022

Kammerkoret Con Spirito inviterer til adventskonserter søndag 11. desember 2022.

Kammerkoret Con Spirito og dirigent Ida Cecilie Holm inviterer til to stemningsfulle adventskonserter i eventyrlige Akershus slottskirke, og ønsker å gi trofaste og nye publikummere et pusterom i en travel førjulstid.

På repertoaret står klassiske perler gjennom tidene av komponister som Felix Mendelssohn, Benjamin Britten og John Rutter, med tekster som omhandler julens under og glede. Vi synger også mer tradisjonelle, kjente og kjære julesanger på denne konserten, i arrangementer av bl.a. Allan Gravgaard Madsen og Terje Kvam. Vi har gleden av å ha med oss domkantor Marcus André Berg på orgel og tenorsolist Henrik Sam Eyde.

Con Spirito er et ambisiøst klassisk Oslo-basert kammerkor. Ensemblet ble dannet i 1972 av dirigent Helge Birkeland, og siden 2012 har Ida Cecilie Holm vært korets dirigent. Koret består av 25 dedikerte sangere, og har som ambisjon å presentere klassisk kormusikk med pasjon og presisjon – fra renessansen til nyskrevne verk.

Akershus Slottskirke, søndag 11. desember 2022
Adresse: Akershus slott

Første konsert starter kl 18:30, dørene åpner kl 18:00
Andre konsert starter kl 20:30, dørene åpner kl 20:00

Medvirkende:
Kammerkoret Con Spirito
Ida Cecilie Holm, dirigent
Marcus André Berg, orgel
Henrik Sam eyde, tenor

Billetter:
Ordinær kr 280
Barn/student kr 180

Kjøp billetter HER.

Konserten er støttet av Aktivitetsmidler for kor.

Velkommen!

Konsertplakat