Julekonsert 10. desember 2014

Con Spirito inviterer til julekonserter

Siste: Begge konsertene er utsolgt.

Kammerkoret Con Spirito inviterer til stemningsfulle julekonserter i eventyrlige omgivelser i Akershus slottskirke onsdag 10. desember 2014 kl 18:00 og 20:00. De 21 sangerne under ledelse av dirigent Ida Cecilie Holm vil framføre kjente og kjære julesanger, både i tradisjonell og ny innpakning. De fleste stykkene har tekster og melodier som er en del av den norske julesangskatten. Publikum vil få høre både kjente tekster til litt mindre kjente melodier, og kjære melodier i nyskrevne arrangementer. Til å lede oss gjennom det hele har vi fått med oss skuespiller og forteller Randolf Walderhaug. I tillegg medvirker komponist og arrangør Helge Kvam på melodisk slagverk.

For billettbestilling send en e-post til billett@conspirito.no med ønsket antall billetter og til hvilken konsert.

Inngang: kr 200 (barn under 13 år gratis)

Con Spirito julekonsert 10. desember 2014

Con Spirito julekonsert 10. desember 2014