Høstkonsert 17. oktober 2023

Kammerkoret Con Spirito og dirigent Ida Cecilie Holm inviterer til "Konsert i mørket" – hvor sansene skjerpes og klangen i rommet får være i fokus. Denne kvelden vil vi synge om og i mørket. Gledes over stjernehimmelens uendelige skjønnhet, og nattens stillhet. Sørge over dem som vi har mistet. Finne gjenklang og trøst i sanger som beskriver livets tunge stunder. Men vi vil også glede oss over lyset, som er mørkets motsetning, og som alltid finnes, selv om det kan være vanskelig å se. Hele konserten kan oppleves som en meditativ reise i sinnets mange kriker og kroker. Så kom. Lukk øynene, og reis med oss.

Vi har med oss cellist Sverre Barratt-Due på denne konserten, og han skal både spille sammen med koret, og fremføre egne solostykker. På programmet står musikk fra renessansen og frem til vår tid, av bl.a. William Byrd, Heinrich Schütz, Johannes Brahms, Ralph Vaughan-Williams, John Tavener og Karin Rehnqvist.

Medvirkende:
Kammerkoret Con Spirito
Sverre Barratt-Due, cello
Ida Cecilie Holm , dirigent


Paulus kirke, tirsdag 17. oktober 2023 kl 19:30

Inngang
Ordinær kr 275
Gratis inngang for unge under 25 år

Billetter kan kjøpes på TicketCo eller i døra (Vipps)

Konserten er støttet av Aktivitetsmidler for kor

Velkommen!

Konsertplakat