Julekonserter 11. desember 2016

Kimer, I klokker

Con Spirito Julekonsert 2016

Con Spirito inviterer til stemningsfull julekonsert i eventyrlige omgivelser i Akershus slottskirke søndag 11. desember. Dette blir tredje gang koret holder konsert i de ærverdige lokalene på Akershus festning, og vi gleder oss over å kunne gjøre dette til en tradisjon for oss og vårt publikum.

Vi har denne gangen valgt å fokusere på flere av våre samtidige nordiske komponisters musikalske tolkninger og arrangementer over de gamle julemelodiene som har fulgt oss gjennom mange århundrer – melodier som vi har tatt til oss, integrert i folkemusikk- og salmeskatten, og betrakter som våre egne julesanger. Som publikum vil du bl.a. få høre et flunkende nytt arrangement av Frank Havrøy på den tyske salmen Kimer, I klokker. Programmet rommer også renessansekomponisters tolkning av de tradisjonelle fortellingene rundt julehøytiden, om jomfru Marias ferd – fra engelen Gabriels budskap om at hun skulle føde verdens frelser, fram til ferden mot Betlehem, og det store underet de nybakte foreldrene fikk oppleve den natten.

Thor Anders Trelease Eriksen, orgel
Ida Cecilie Holm, dirigent

Akershus slottskirke
13. desember kl 18:00 og 20:00
Inngang: 250 kr
Gratis inngang for barn under 13 år.

Konserten kl 18:00 er utsolgt, men det er noen billetter igjen til kl 20:00.

Ta kontakt med en av våre sangere, eller send en e-post til billett@conspirito.no, for å forhåndskjøpe billetter til redusert pris 200 kr. Oppgi hvor mange billetter du ønsker, og til hvilken av de to konsertene. (Det er mulig å stå på venteliste, om det er utsolgt.)
Velkommen!